نویسنده = سید مهدی سیدین اردبیلی
تعداد مقالات: 5

فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 13-28

10.29252/fsct.16.97.13

شیرین رحیمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم و صمغ های زانتان و گوار بر تشکیل ترکیبات PAHs و HCAs در همبرگر گریل شده

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 31-40

عاطفه اصفهانی مهر؛ سید ابراهیم حسینی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 395-404

ندا عزیزی تبریز زاد؛ مهدی سیدین؛ محمد حجتی