نویسنده = امان محمد ضیائی فر
تعداد مقالات: 8

خشک‌کردن سیب با استفاده از خشک‌کن خورشیدی با چرخه جاذب در دو حالت تابش مستقیم –همرفتی و غیرمستقیم-همرفتی

دوره 21، شماره 154، دی 1403، صفحه 107-127

10.22034/FSCT.21.154.107

شادی یوسفی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حسین درویشی؛ امان محمد ضیایی فر؛ هیمن نوربخش

طراحی و ساخت سیستم فرآوری آب‌لیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 33-49

10.22034/FSCT.19.132.33

عادل دزیانی؛ امان محمد ضیائی فر؛ سید مهدی جعفری؛ سارا اقاجان زاده

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 347-357

10.52547/fsct.19.124.347

سارا عرب مفرد؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ هدی شهیری طبرستانی؛ قاسم بهلکه

بررسی بر رفتار خشک شدن کدوحلوایی به روش تابشی انکساری- هوای داغ

دوره 18، شماره 118، آذر 1400، صفحه 297-311

10.52547/fsct.18.118.297

بیژن عسکری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ ابراهیم اسماعیل زاده

بررسی سینتیک رطوبت و پارامترهای انتقال جرم چیپس سیب زمینی طی سرخ کردن با هوای داغ

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 357-369

10.52547/fsct.18.116.357

مهدیه حسینی؛ حبیب اله میرزایی؛ امان محمد ضیائی فر؛ حسینعلی تاش شمس آبادی؛ علی معتمدزادگان

بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌‌ خوراکی بر پایه زئین ذرت

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 313-324

بهاره موسوی؛ حبیب اله میرزایی؛ محبوبه کشیری؛ امان محمد ضیائی فر