نویسنده = سپیده خراسانی
تعداد مقالات: 5

تاثیر پرتودهی فرابنفش بر برخی ویژگیهای کیفی مغز پسته خشک

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 41-49

10.29252/fsct.17.01.04

فاطمه بختیاری؛ حسین مقصودی؛ سپیده خراسانی؛ حمیدرضا اخوان

ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 297-312

زرین صالحی فتح آبادی؛ یحیی مقصودلو؛ حمیدرضا اخوان؛ علی مویدی؛ سپیده خراسانی