نویسنده = یحیی مقصودلو
تعداد مقالات: 29

بررسی‎ ‎اثر تیمار حرارتی فرادما (‌UHT‌) بر تغییرات رنگی، لیزین، فوروزین و ویتامین ث شیر مایع نوزاد

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 80-95

10.22034/FSCT.22.158.80

مسعود قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ علی مویدی؛ فرهاد گراوند

تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 82-93

10.22034/FSCT.20.138.82

سمانه اکبری؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه‌ انار طی نگهداری

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 71-85

10.22034/FSCT.19.126.71

محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ عادل بیک بابایی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 35-45

10.52547/fsct.18.119.35

منا رنجبر؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی

تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم

دوره 18، شماره 118، آذر 1400، صفحه 93-105

10.52547/fsct.18.118.93

محبوبه کشیری؛ میثم دهقانی؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ محبوبه حسن نیا

استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 259-275

10.52547/fsct.18.116.259

زهرا رستمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ صدیقه توسلی تالارپشتی

بررسی خواص فیزیکومکانیکی و رهایش پلیمرهای کامپوزیتی حاوی آنتی‌اکسیدان طبیعی کاتچین

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 91-102

10.29252/fsct.16.96.91

مسلم صباغی؛ یحیی مقصودلو؛ محبوبه کشیری؛ علی رضا شاکری

تاثیر دما بر روی تشکیل کمپلکس آلفا-لاکتالبومین-اولئوروپئین با به‌کارگیری روش‌های طیف‌سنجی و داکینگ مولکولی

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 85-98

ایمان کاتوزیان؛ سید مهدی جعفری؛ یحیی مقصودلو؛ لیلا کرمی؛ محمد حسن ایکانی

ارزیابی ویژگی‌های کاغذهای کرافت پوشش‌دهی شده با محلول‌های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 185-197

محبوبه کشیری؛ حسن اسدی؛ یحیی مقصودلو؛ حبیب الله میرزایی؛ ساجده آلسوی آلتینکای

ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 297-312

زرین صالحی فتح آبادی؛ یحیی مقصودلو؛ حمیدرضا اخوان؛ علی مویدی؛ سپیده خراسانی

تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 13-22

الهه خاتمی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهدی کدیور

بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 33-47

مریم پیرو موسوی؛ محبوبه کشیری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 357-367

سید رضا فلسفی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ سید مهدی جعفری؛ مجتبی رئیسی

تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 359-366

هدی ملکی تبریزی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ امان محمد ضیائی فر

کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 25-38

محمد قربانی؛ توران شفیعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ حامد حسینی

مدل‌سازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیه‌سازی‌شده‌ی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS)

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 139-149

سید مهدی جعفری؛ محمد گنجه؛ یحیی مقصودلو؛ علی محمد تمدن؛ مهرداد نیاکوثری

بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 273-286

مرضیه جرتنها؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ عماد احمدی

بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصاره‌های کنار و هسته خرما

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 38-31

عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی

تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیر‌های خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 111-101

صدیقه مقبلی؛ سید مهدی جعفری؛ یحیی مقصودلو

بهینه‌سازی رهایش میکروکپسول‌های لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 233-217

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی فر

بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 236-225

الهام اسدپور؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده‌ی سویا به روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 207-199

مائده اعتمادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو