نویسنده = فریده طباطبایی
تعداد مقالات: 22

بررسی پتانسیل ضد میکروبی و آنتی بیوفیلمی پپتید ملیتین علیه باکتری های پاتوژن اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 21، شماره 150، تیر 1403، صفحه 192-205

10.22034/FSCT.21.150.192

آرزو روحی؛ فرشته فلاح؛ مرجان ازغندی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سلام ایبراهیم؛ علیرضا وسیعی

بررسی اثر لاکتوفرین آزاد و نانولیپوزومی بر بیوفیلم پلی میکروبی مشتق شده از بزاق در مدل Active Attachment biofilm

دوره 20، شماره 136، خرداد 1402، صفحه 26-37

10.22034/FSCT.20.136.26

پریسا حبیبی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ محمد مراد فرج الهی

ارزیابی شاخص های بیماری زایی و خواص تکنولوژیکی جدایه های انتروکوکوس فاسیوم حاصل از پنیر های سنتی ایران

دوره 20، شماره 135، اردیبهشت 1402، صفحه 69-87

10.22034/FSCT.19.135.69

تکتم فرخنده؛ مسعود یاورمنش؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدرضا عدالتیان دوم

بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 247-259

10.22034/FSCT.19.131.247

بهاره صحرائیان؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محبت محبی

اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 241-253

10.22034/FSCT.19.127.241

سمیرا مرادی؛ فاطمه زراعت پیشه؛ حسین زنگانه؛ مهدی قجری شموشکی؛ علیرضا وسیعی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی

توسعه مدل سینتیکی عمر ماندگاری برای کاهوی برش خورده تازه رقم رومین، بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده منفذدار

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 235-246

10.52547/fsct.18.115.19

بهاره سالمی؛ ناصر صداقت؛ محمدجواد وریدی؛ سید محمود موسوی؛ فریده طباطبایی یزدی

تاثیر زمان خواب گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 117-126

10.52547/fsct.17.102.117

ارزو حامدیان؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 153-161

10.52547/fsct.17.99.153

فریده سنایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبایی؛ فخری شهیدی

تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ1330 در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 89-100

10.29252/fsct.16.97.89

بهروز علیزاده بهبهانی؛ فرشته فلاح؛ علیرضا وسیعی؛ farideh tabatabaei yazdi؛ سیدعلی مرتضوی

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 27-42

10.29252/fsct.16.96.27

فاطمه ژانداری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ سحر روشنک

تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکال‌گیرندگی عصاره استخراج‌شده ازبرگ‌های گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 119-131

عبدالرضا آقاجانی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل

بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 199-211

سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی