نویسنده = هدی شهیری طبرستانی
تعداد مقالات: 14

ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتی‌اکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط

دوره 22، شماره 160، خرداد 1404، صفحه 162-172

10.22034/FSCT.22.160.162

حسین پور عبدالله؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ مریم ابراهیمی؛ هدی شهیری طبرستانی

استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند

دوره 21، شماره 155، دی 1403، صفحه 170-179

10.22034/FSCT.21.155.170

فاطمه جعفری کوشکقاضی؛ علیرضا صادقی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ دل آسا رحیمی

بهینه‌سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 78-90

10.22034/FSCT.20.143.90

زینب نوشی منجیلی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ وحید عرفانی مقدم؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی

ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضد قارچی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آرد بلوط (Quercus persica) تخمیر شده

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 171-183

10.52547/fsct.19.124.171

حسین پورعبدالله؛ علیرضا صادقی؛ مریم ابراهیمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی؛ جلال محمدزاده

بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 285-302

10.52547/fsct.19.124.285

معصومه خسروی لاریجانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مونت موریلونیت اصلاح شده با سورفاکتانت کاتیونی

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 347-357

10.52547/fsct.19.124.347

سارا عرب مفرد؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ هدی شهیری طبرستانی؛ قاسم بهلکه

تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم

دوره 18، شماره 118، آذر 1400، صفحه 93-105

10.52547/fsct.18.118.93

محبوبه کشیری؛ میثم دهقانی؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ محبوبه حسن نیا

مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 229-243

سیما مهاجر خراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی

تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 185-200

فائزه کرمی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی

ارزیابی ویژگی‌های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 1-15

فائزه کرمی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل‌گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی‌وش (Corchorus olitorius L) -پلی‌وینیل الکل

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 369-384

سیده زهرا حسینی؛ سید مهدی جعفری؛ هدی شهیری طبرستانی؛ محمد قربانی؛ الهام اسدپور

افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 83-93

سیما مهاجرخراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی

بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل زنجبیلی بر پایه ژلاتین پای مرغ و کنسانتره انگور به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 319-334

سیده پرستو مجاوریان؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی