نویسنده = مهران اعلمی
تعداد مقالات: 27

بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه‌گوجه فرنگی

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 185-197

10.29252/fsct.16.96.185

علیرضا صادقی ماهونک؛ محیا شریعت علوی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 229-243

سیما مهاجر خراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی

ارزیابی ویژگی‌های عملکردی آرد ارزن به منظور استفاده در فرمولاسیون کوکی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 1-15

فائزه کرمی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 83-93

سیما مهاجرخراسانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ هدی شهیری طبرستانی

بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 33-47

مریم پیرو موسوی؛ محبوبه کشیری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 357-367

سید رضا فلسفی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ سید مهدی جعفری؛ مجتبی رئیسی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 23-38

زهره مختاری؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سارا آقاجان زاده سورکی

تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و کاهندگی نیتریک‌اکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 137-151

محیا شریعت علوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ جلال محمدزاده

تأثیر آرد مالت ارزن و صمغ زانتان برخواص فیزیکی خمیر بدون گلوتن و کیک حاصل از آن

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 359-366

هدی ملکی تبریزی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ امان محمد ضیائی فر

تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 163-176

فاطمه عباس‌زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی تاثیر ترکیبات جاذب رطوبت بر خصوصیات فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک فنجانی

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 273-286

مرضیه جرتنها؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ عماد احمدی

تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 281-292

امان محمد ضیایی فر؛ محبوبه کشیری؛ بهاره فتحی؛ نازنین کریمی عبدالملکی؛ مهران اعلمی

بهینه‌سازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 144-135

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 257-247

فرزانه کیا دلیری؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی

بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 317-303

بهاره فتحی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 319-330

منصوره یانپی؛ مهران اعلمی؛ جلال محمدزاده؛ علیرضا صادقی؛ محبوبه کشیری

استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 301-312

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ روح الله حیدری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ گودرز نجفیان

بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 236-225

الهام اسدپور؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 49-39

سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد

شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش‌های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 75-67

محمد جواد اکبریان میمند؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی

اثر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی و جایگزین‌های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی کم‌چرب وانیلی

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 200-191

سمانه فرجی کفشگری؛ مهران اعلمی؛ مرتضی خمیری؛ علی معتمدزادگان

تعیین شرایط بهینه تولید پپتیدهای ضداکسایش از هیدرولیز پروتئین کنجاله روغنی دانه کدو توسط پپسین

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 130-123

الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ معصومه صادقی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده استویوزید و عصاره خرما بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک‌های اسفنجی

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 61-79

عماد احمدی؛ یحیی مقصودلو؛ محمد حسین عزیزی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

بررسی اثر‌بخشی عصاره گل‌های رازک علیه مخمر نانوایی و گروهی از کپک‌های عامل فساد نان

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 101-108

مرضیه محمدی؛ مرتضی خمیری؛ سید هادی رضوی؛ مهران اعلمی