نویسنده = زهرا امام جمعه
تعداد مقالات: 11

تولید و ارزیابی ویژگی‌های بافت، رنگ، حسی و پخت در پاستای فرمی بدون گلوتن بر پایه آردهای جایگزین گندم

دوره 21، شماره 151، شهریور 1403، صفحه 1-12

10.22034/FSCT.21.151.1

آرمین قاسمی؛ زهرا امام جمعه؛ پیمان مهستی شتربانی؛ محمد جوکی؛ هما بهمدی

تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 365-375

10.52547/fsct.19.122.365

رزا رفیعی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ زهرا امام جمعه؛ سارا جعفریان

بررسی اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر روی ماندگاری نان تافتون

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 63-73

10.52547/fsct.17.106.63

معصومه شفیعی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه

نقش سفیده تخم مرغ و افزایش pH در مدت زمان ماندگاری و ویسکوزیته نوشیدنی شیر شکلاتی

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 137-146

10.52547/fsct.17.99.137

فهیمه لطفیان؛ زهرا امام جمعه؛ مصطفی کرمی؛ سهراب معینی

مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 73-82

سعید صادقی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ زهرا امام جمعه