نویسنده = فرشته حسینی
تعداد مقالات: 5

بهینه‌سازی شرایط استخراج آنتوسیانین از کلم‌قرمز و کاربرد آن در پاستیل کم‌کالری فراسودمند

دوره 18، شماره 110، فروردین 1400، صفحه 129-140

حامد صابریان؛ عاطفه اسماعیلیان؛ فرشته حسینی

مدل سازی نرخ تنفس گلابی رقم درگزی به همراه پوشش اسانس مینایی در طراحی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 85-97

10.29252/fsct.16.95.8

شیما نعیمی قلی مشهد؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ ناصر صداقت؛ مجید عزیزی؛ فرشته حسینی

بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگه‌داری

دوره 16، شماره 89، تیر 1398، صفحه 215-224

حامد صابریان؛ حامد حسینی؛ شادی بلوریان؛ فرشته حسینی

بررسی اثر پوشش خوراکی( ژل آلوئه ورا) و نوع بسته‌بندی بر کیفیت کیوی رقم هایوارد

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 437-450

سمیرا منصورگرگانی؛ ناصر صداقت؛ فرشته حسینی