نویسنده = رضا اسماعیل زاده کناری
تعداد مقالات: 49

مقایسه ترکیبات زیست فعال مستخرج از پوست کدو حلوایی با استفاده از روش های سیال فوق بحرانی و آب زیر بحرانی

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 50-64

10.22034/FSCT.22.163.50

آزاده اسلامی؛ نارملا آصفی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ مهدی قره خانی قره خانی

کاربرد روش رسوب ضدحلال در ریزپوشانی عصاره‌های هسته رقم خرمای ربی در بیوپلیمر پروتئینی زئین

دوره 20، شماره 145، اسفند 1402، صفحه 188-207

10.22034/FSCT.20.145.188

عبدالواحد صفرزائی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ رضا فرهمندفر؛ احمد مهرآوران؛ حامد فنایی

بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی عسل‌های استان مازندران در مقایسه با نمونه‌های تجاری

دوره 20، شماره 137، تیر 1402، صفحه 230-243

10.22034/FSCT.20.137.230

عادل حاجیان تیلکی؛ reza esmaeilzadeh kenari؛ رضا فرهمندفر؛ راضیه رضوی

تاثیر تیمارهای مختلف دمایی در فرآیند اکستروژن بر خصوصیات کیفی سبوس دو رقم برنج طارم و خزر

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 1-9

10.22034/FSCT.19.130.1

سید مهدی حسینی بحری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 183-195

10.22034/FSCT.19.130.183

رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ جمشید فرمانی؛ رضا فرهمندفر

بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و خواص فیزیکوشیمیایی روغن و کنجاله تولیدی

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 331-348

10.52547/fsct.18.119.331

علی اکبر شاهی چهرق؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

غنی‌سازی غذای انرژی زا با استفاده از صمغ‌های بومی ایران

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 101-108

10.52547/fsct.18.113.101

امیرحسین رازجو؛ مریم عزیزخانی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 133-143

10.52547/fsct.17.106.133

عبدالخالق گل کار؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ رضا اسماعیل زاده کناری

بررسی اثر استخراجی التراسوند حمام در شرایط مختلف بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره زوفا

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 159-168

10.29252/fsct.17.01.14

حدیث عظیمی نژاد؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده

دوره 16، شماره 94، آذر 1398، صفحه 177-185

فاطمه اسماعیل زاده کناری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ داریوش خادمی شورمستی

اثر عصاره پونه کوهی بر پایداری حرارتی روغن کانولا

دوره 16، شماره 93، آبان 1398، صفحه 155-162

مائده خردمندی؛ اسماعیل عطای صالحی؛ رضا اسماعیل زاده

اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 93-105

محبوبه جمشیدی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی معتمدزادگان؛ پوریا بی پروا