نویسنده = مهران اعلمی
تعداد مقالات: 9

استفاده از برنج سیاه تخمیر شده به همراه روکش مالت حاوی مخمر پروبیوتیک به منظور تولید کیک فنجانی فراسودمند

دوره 21، شماره 155، دی 1403، صفحه 170-179

10.22034/FSCT.21.155.170

فاطمه جعفری کوشکقاضی؛ علیرضا صادقی؛ مهران اعلمی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ دل آسا رحیمی

تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 82-93

10.22034/FSCT.20.138.82

سمانه اکبری؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 259-275

10.52547/fsct.18.116.259

زهرا رستمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ صدیقه توسلی تالارپشتی

ارزن: غله فراموش شده-غذایی ارزشمند برای آینده

دوره 16، شماره 95، دی 1398، صفحه 11-25

10.29252/fsct.16.95.2

سیما مهاجر خراسانی؛ مهران اعلمی

تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 185-200

فائزه کرمی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی

تأثیر افزودن آرد سورگوم و صمغ زانتان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 13-22

الهه خاتمی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهدی کدیور