نویسنده = احمد پدرام نیا
تعداد مقالات: 16

بررسی تاثیر عصاره سیاه دانه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی پنیر لاکتیکی

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 17-30

10.22034/FSCT.21.157.17

احمد پدرام نیا؛ امیر حسین الهامی راد؛ اعظم رضوی

بهینه‌سازی فرآیند استخراج ترکیبات موثره گیاه رازک (Humulus lupulus) با کمک فراصوت

دوره 20، شماره 141، آبان 1402، صفحه 75-92

10.22034/FSCT.20.141.75

مهدی کاملان؛ احمد پدرام نیا؛ پروین شرایعی؛ امیر حسین الهامی؛ محمدرضا سعیدی اصل

بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 161-172

10.22034/FSCT.19.131.161

آرزو افتخاری یزدی؛ احمد پدرام نیا؛ فریبا نقی پور؛ امیر حسین الهامی راد؛ رضا سعیدی اصل

تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان

دوره 19، شماره 122، فروردین 1401، صفحه 257-268

10.52547/fsct.19.122.257

رضا شهرکی؛ امیر حسین الهامی راد؛ جواد حصاری؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ احمد پدرام نیا

بررسی تأثیر افزودن نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک برنجی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 109-120

10.52547/fsct.17.106.109

سوده ذوالفقاری؛ Mehdi Davoodi؛ سید علی مرتضوی؛ احمد پدرام نیا؛ فریبا نقی پور