نویسنده = محمد قربانی
تعداد مقالات: 46

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم‌ آلکالاز

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 135-149

10.22034/FSCT.22.165.135

ساناز معیری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مجتبی رئیسی

آنالیز انتقال حرارت و جرم طی فرآیند سرخ کردن هوای داغ و سرخ کردن عمیق میگو

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 86-103

10.22034/FSCT.22.161.86

بهاره معروف پور؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمد قربانی؛ حسن صباغی؛ سعید یلقی

پیش‌بینی رطوبت و دانسیته در میگو طی سرخ‌کردن هوای داغ با مدل شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 121-136

10.22034/FSCT.22.161.121

بهاره معروف پور؛ امان محمد ضیائی فر؛ حسن صباغی؛ محمد قربانی؛ سعید یلقی

تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیش‌تیمار مایکروویو

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 191-204

10.22034/FSCT.21.157.191

فائزه فرزانفر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ شیما کاوه

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 112-126

10.22034/FSCT.21.148.112

فاطمه رضانژاد امیردهی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ محسن رشیدی؛ سیده نرگس مظلومی

بهینه‌سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 78-90

10.22034/FSCT.20.143.90

زینب نوشی منجیلی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ وحید عرفانی مقدم؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی

بررسی خواص آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تخلیص شده از ضایعات حاصل از فرآوری ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis)با استفاده از آنزیم های گوارشی پپسین و تریپسین

دوره 20، شماره 141، آبان 1402، صفحه 200-222

10.22034/FSCT.20.141.200

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ وحید عرفانی مقدم؛ محمد قربانی؛ علی اکبر غلامحسین پور؛ مجتبی رئیسی

تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه‌ انار طی نگهداری

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 71-85

10.22034/FSCT.19.126.71

محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ عادل بیک بابایی

بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 285-302

10.52547/fsct.19.124.285

معصومه خسروی لاریجانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی

بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 301-313

10.52547/fsct.18.121.24

محیا شریعت علوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 325-334

10.52547/fsct.18.121.26

حدیث رستم آبادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علیرضا علافچیان

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 35-45

10.52547/fsct.18.119.35

منا رنجبر؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی

تاثیراسید اولئیک و موم زنبور عسل بر عملکرد فیلم های بسته بندی امولسیونی بر پایه پودر نرم گندم

دوره 18، شماره 118، آذر 1400، صفحه 93-105

10.52547/fsct.18.118.93

محبوبه کشیری؛ میثم دهقانی؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ محبوبه حسن نیا

استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 259-275

10.52547/fsct.18.116.259

زهرا رستمی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ صدیقه توسلی تالارپشتی

بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه‌گوجه فرنگی

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 185-197

10.29252/fsct.16.96.185

علیرضا صادقی ماهونک؛ محیا شریعت علوی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

غنی‌سازی ماست هم‌زده با روغن خرفه (Portulacaoleracea) و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی-اکسیدانی و حسی ماست غنی شده

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 23-36

ماه طلا عرب صالحی نصرآبادی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری

تعیین شرایط بهینه تولید پپتید‌های ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم‌ آلکالاز

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 343-356

سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ غلامرضا هوشمند

تأثیر پارامترهای محلول برمورفولوژی وشکل‌گیری نانوالیاف الکتروریسی صمغ برگ گیاه آزی‌وش (Corchorus olitorius L) -پلی‌وینیل الکل

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 369-384

سیده زهرا حسینی؛ سید مهدی جعفری؛ هدی شهیری طبرستانی؛ محمد قربانی؛ الهام اسدپور

بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 75-88

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی

تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و کاهندگی نیتریک‌اکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 137-151

محیا شریعت علوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ جلال محمدزاده

کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 25-38

محمد قربانی؛ توران شفیعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ حامد حسینی

اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 303-318

علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ حامد همیشه کار؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری