نویسنده = امان محمد ضیایی فر
تعداد مقالات: 3

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 23-38

زهره مختاری؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سارا آقاجان زاده سورکی

بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 73-86

مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ دل آسا رحیمی

تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 281-292

امان محمد ضیایی فر؛ محبوبه کشیری؛ بهاره فتحی؛ نازنین کریمی عبدالملکی؛ مهران اعلمی