نویسنده = محبوبه کشیری
تعداد مقالات: 5

بررسی اثر نوع و غلظت نرم‌کننده بر ویژگی‌های فیلم زیست تخریب پذیر جدید بر پایه پودر نرم گندم

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 33-47

مریم پیرو موسوی؛ محبوبه کشیری؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

بررسی فعالیت ضدباکتریایی و ضدکپکی سویه‌های L.plantarum بومی جدا شده از مواد‌غذایی مختلف

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 327-336

دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ محبوبه کشیری؛ محمد علی رضوی

تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 281-292

امان محمد ضیایی فر؛ محبوبه کشیری؛ بهاره فتحی؛ نازنین کریمی عبدالملکی؛ مهران اعلمی

تاثیر افزودن آرد ذرت سفید و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 319-330

منصوره یانپی؛ مهران اعلمی؛ جلال محمدزاده؛ علیرضا صادقی؛ محبوبه کشیری

ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیست فعال زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 195-206

محبوبه کشیری؛ یحیی 1 مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ ربیع بهروز