نویسنده = سید احمد شهیدی
تعداد مقالات: 18

ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 201-212

10.22034/FSCT.22.158.201

فهیمه فرجی؛ سید احمد شهیدی؛ نبی شریعتی فر؛ محمد احمدی

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته کینوا اصلاح‌شده با مخلوط آدیپیک‌اسید و استیک‌انهیدرید

دوره 20، شماره 135، اردیبهشت 1402، صفحه 113-127

10.22034/FSCT.19.135.113

سید مهدی ذاکری؛ مزدک علیمی؛ شیرین شکوهی؛ سیداحمد شهیدی

تأثیر عصاره زردچوبه و امگا3 ریزپوشانی شده با لسیتین سویا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی همبرگر

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 71-86

10.22034/FSCT.19.134.71

سید محمد حسین قدیری؛ محمد احمدی؛ سیداحمد شهیدی؛ پیمان آریایی؛ لیلا گلستان

مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی کلروفیل استخراج‌شده از گیاه یونجه (.Medicago sativa L) با بهره‌گیری از روش‌های استخراج آنزیمی و فراصوت

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 99-108

10.22034/FSCT.19.134.99

امیر احمدی؛ سید احمد شهیدی؛ رضا صفری؛ علی معتمدزادگان؛ آزاده قربانی حسن سرایی

تأثیر عطرمایه و عصاره آزاد و ریز پوشانی شده با نانولیپوزوم دارچین بر لیستریا مونوسایتوژنز و اشرشیاکولی تلقیح شده به گوشت چرخ شده گاو

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 1-16

10.22034/FSCT.19.133.1

شبنم امامی؛ محمد احمدی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ سیداحمد شهیدی؛ هدا جعفری زاده مالمیری

خشک‌کردن جریان معکوس شلتوک بخاردهی شده و اثر آن بر کیفیت برنج و انرژی مصرفی

دوره 19، شماره 133، اسفند 1401، صفحه 225-236

10.22034/FSCT.19.133.225

فرزانه حسن‌نیا؛ کبری تجددی طلب؛ سید احمد شهیدی؛ آزاده قربانی حسن‌سرایی

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین استخراج‌شده از سیب‌زمینی

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 269-281

10.22034/FSCT.19.130.269

نادیا شکرانه؛ مزدک علیمی؛ سیداحمد شهیدی؛ مریم میزانی؛ محمد بامنی مقدم

استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 157-170

10.52547/fsct.19.124.157

عاطفه محمدی؛ سید احمد شهیدی؛ علی رافع؛ شهرام نقی زاده رئیسی؛ آزاده قربانی حسن سرایی

تأثیر استفاده از روش‌های مختلف خشک‌کردن و بسته‌بندی تحت اتمسفر اصلاح‌شده بر برخی ویژگی‌های کیفی پودر سیب

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 217-230

10.52547/fsct.19.124.217

شیوا روشنی؛ سید احمد شهیدی؛ آزاده قربانی حسن سرایی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

شبیه سازی چروکیدگی و انتقال رطوبت و حرارت در خشک کردن چغندر لبویی

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 263-275

10.52547/fsct.18.114.263

دانیال مقصودلو کمالی؛ قدیر اسماعیلی؛ سید احمد شهیدی؛ دنیا مقصودلو کمالی

تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 43-52

10.52547/fsct.18.112.43

ماندانا طایفه؛ سید احمد شهیدی؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ مصطفی صادقی

مطالعه آزمایشگاهی خشک‌کردن کف‌پوشی گوشت میگو و ارزیابی مدل‌های خشک‌کردن لایه‌نازک آن

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 73-87

شبنم حمزه؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ محمد احمدی؛ جو رگینستین