نویسنده = شیما کاوه
تعداد مقالات: 7

تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیش‌تیمار مایکروویو

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 191-204

10.22034/FSCT.21.157.191

فائزه فرزانفر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ شیما کاوه

بررسی خواص آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تخلیص شده از ضایعات حاصل از فرآوری ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis)با استفاده از آنزیم های گوارشی پپسین و تریپسین

دوره 20، شماره 141، آبان 1402، صفحه 200-222

10.22034/FSCT.20.141.200

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ وحید عرفانی مقدم؛ محمد قربانی؛ علی اکبر غلامحسین پور؛ مجتبی رئیسی

بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئه‌ورا

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 125-139

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ زینب گرائیلی؛ عظیم قاسم نژاد

بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 75-88

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی