نویسنده = محمد علیزاده
تعداد مقالات: 14

بهینه سازی و بررسی سینتیک فرآیند شفاف سازی آب هویج سیاه با استفاده از آنزیم پکتیناز

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 44-60

10.22034/FSCT.22.165.44

نوراله مخدوم؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ صابر امیری

تولید آب میوه پروبیوتیک انبه و پرتقال: بررسی ویژگی های کیفی و زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس PTCC 1643

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 61-70

10.22034/FSCT.22.165.61

مریم عباسی گزنق؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ صابر امیری

بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 199-211

10.52547/fsct.18.112.199

محمود رضازاده باری؛ توحید جهانگشایش؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

اثر پیش تیمار مایکرویو و برشته کردن مغز پسته بر راندمان استخراج و ویژگیهای کیفی روغن استخراجی

دوره 17، شماره 102، مرداد 1399، صفحه 43-51

10.52547/fsct.17.102.43

فرناز یحیوی؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ صدیف آزادمرد دمیرچی

بررسی شاخص های قهوه ای شدن غیرآنزیمی درکنسانتره انگور سیاه سردشت با روش سطح پاسخ

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 127-136

10.29252/fsct.16.97.127

حجت بکشلو؛ میر خلیل پیروزی فرد؛ محمد علیزاده؛ صابر امیری

توسعه فعالیت آنتی اکسیدانی در آب پنیر و پرمیات شیر توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 65-79

صابر امیری؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده

تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 163-175

صابر امیری؛ رضا رضایی مکرم؛ محمود صوتی خیابانی؛ محمود رضازاد باری؛ محمد علیزاده

بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 163-172

ایرج کریمی ثانی؛ محمد علیزاده؛ سجاد پیرسا؛ احسان مقدس کیا