نویسنده = محسن قدس روحانی
تعداد مقالات: 3

استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 65-73

10.52547/fsct.17.109.65

حسن رشیدی؛ پروین دخت معتمدالشریعتی؛ محسن قدس روحانی؛ وحید حکیم زاده

بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 255-267

سید علی محمدی؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی؛ مرتضی کاشانی نژاد

بهینه‌سازی خصوصیات رئولوژیکی ماست چکیده تولید شده به روش فرآیند بدون آب‌گیری با استفاده از الگوریتم کرم شب‌تاب

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 327-341

مصطفی کاشانی نژاد؛ مسعود نجف نجفی؛ محسن قدس روحانی؛ مرتضی کاشانی نژاد