صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
فرآیند داوری همتا
اخبار و اعلانات
آمار و ارقام مجله
حق نشر و مجوز
اهداف و دامنه
فرآیند داوری همتا
راهنمای نویسندگان
فلورچارت ارسال تا پذیرش مقالات
فرمت مجله
هزینه های مجله
محورهای مجله
فرم تعهدنامه و تعرض منافع
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
نویسنده =
آرزو سیاری
تعداد مقالات:
1
تأثیر انجماد ترموالکتریک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، خصوصیات حسی و کیفیت میکروبی گوشت قرمز
دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه
71-61
آرزو سیاری؛ مجید جوانمرد؛ شهریار صرامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
637.89 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 22 (1404)
دوره 21 (1403)
دوره 20 (1402)
دوره 19 (1401)
دوره 18 (1400)
دوره 17 (1399)
دوره 16 (1398)
دوره 15 (1397)
دوره 14 (1396)
دوره 13 (1395)
دوره 12 (1394)
دوره 11 (1393)
دوره 10 (1392)
دوره 9 (1391)
دوره 8 (1390)
دوره 7 (1389)
دوره 6 (1388)
دوره 5 (1387)
دوره 4 (1386)
دوره 3 (1385)
دوره 2 (1384)
دوره 1 (1383)