نویسنده = ساره بوستانی
تعداد مقالات: 4

استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 309-301

مرضیه موسوی نسب؛ آنیتا رازقی؛ مریم کلانتری؛ نجمه خینور؛ ساره بوستانی

تأثیر شیره ی خرما به عنوان جایگزین ساکازر بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 72-63

بهاره شهیدی؛ مریم کلانتری؛ ساره بوستانی

تأثیر تیمار مایکروویو بر میزان گلیکوزیله شدن کانژوگه های حاصل از واکنش مایلارد لیزوزیم-مالتودکسترین

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 105-113

محمد حسین مولایی فر؛ محمود امین لاری؛ مهرداد نیاکوثری؛ ساره بوستانی