نویسنده = علی معتمدزادگان
تعداد مقالات: 25

استفاده از استارتر انکپسوله جهت تهیه پودر ماست نیمه آماده: بررسی سرعت تخمیر و خصوصیات حسی ماست قالبی در طول زمان

دوره 22، شماره 166، آذر 1404، صفحه 94-111

10.48311/fsct.2025.83934.0

علی معتمدزادگان؛ هدا فهیم؛ مجتبی اصغر نژاد؛ مریم نوذری؛ علی باقری؛ صدیقه مزینانی

غنی سازی بستنی تولیدی با آرد هسته و گوشته سنجد

دوره 21، شماره 147، اردیبهشت 1403، صفحه 162-173

10.22034/FSCT.21.147.162

آنسه صالحی؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ آسیه حسن زاده

مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی کلروفیل استخراج‌شده از گیاه یونجه (.Medicago sativa L) با بهره‌گیری از روش‌های استخراج آنزیمی و فراصوت

دوره 20، شماره 134، فروردین 1402، صفحه 99-108

10.22034/FSCT.19.134.99

امیر احمدی؛ سید احمد شهیدی؛ رضا صفری؛ علی معتمدزادگان؛ آزاده قربانی حسن سرایی

بهینه سازی تولید کف نوشیدنی پرتقالی به روش سطح پاسخ

دوره 19، شماره 129، آذر 1401، صفحه 55-65

10.22034/FSCT.19.129.55

آزیتا نعمتی؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

مقایسه روش استخراج بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره چای کوهی (Stachys lavandulifolia V.) و بهینه سازی شرایط تولید عصاره ریزپوشانی شده آن

دوره 19، شماره 130، آذر 1401، صفحه 183-195

10.22034/FSCT.19.130.183

رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ جمشید فرمانی؛ رضا فرهمندفر

اثر روش های مختلف خشک کردن کف پوشی بر ویژگی های پودر نوشیدنی پرتقالی تهیه شده از پرمیت

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 239-256

10.22034/FSCT.19.126.239

آزیتا نعمتی؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر محمد زاده میلانی

تهیه فیلم‌های امولسیونی ژلاتین به روش پیکرینگ امولسیون‌ حاوی نانوذرات کیتین

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 305-316

10.52547/fsct.18.120.24

سحر یوسفی هزاری؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ ثمر صحرایی

بررسی سینتیک رطوبت و پارامترهای انتقال جرم چیپس سیب زمینی طی سرخ کردن با هوای داغ

دوره 18، شماره 116، مهر 1400، صفحه 357-369

10.52547/fsct.18.116.357

مهدیه حسینی؛ حبیب اله میرزایی؛ امان محمد ضیائی فر؛ حسینعلی تاش شمس آبادی؛ علی معتمدزادگان

تاثیر دمای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر ماهی‌های کیلکا و کپور

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 129-141

10.52547/fsct.18.115.10

علی معتمدزادگان؛ سکینه پورناصری؛ شبنم حمزه؛ حدیثه باقری؛ سعید میرعرب رضی

خشک کردن کف‌پوشی پنیر ریکوتا و پیش‌بینی ویژگی‌های آن با مدل شبکه عصبی مصنوعی

دوره 18، شماره 115، شهریور 1400، صفحه 247-257

10.52547/fsct.18.115.20

زهرا باقری؛ علی معتمدزادگان؛ رضا خان بابائی؛ ایوب فرهادی

اثر صمغ دانه‌ ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی ، بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 313-328

10.52547/fsct.18.113.313

علی معتمدزادگان؛ هایده گرجیان؛ ندا مشتاقی فرخی‎ ‎؛ ‌ تندیس ‌ خسروی راد

بررسی اثر جریان الکتریکی بر ویژگی‌های مکانیکی و نفوذپذیری فیلم کیتوزان حاوی نانوذرات رس و نقره

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 53-67

10.52547/fsct.18.112.53

نیلوفر صفری ثانی؛ علی معتمدزادگان؛ جمشید فرمانی؛ جعفر محمدزاده میلانی

تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی راندمان و ویژگیهای عملکردی بتاگلوکان حاصل از آرد یولاف

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 117-127

10.52547/fsct.17.109.117

مریم شمشیرساز؛ علی معتمدزادگان؛ مهران اعلمی؛ مهدی شیخ عربی

تاثیر شدت و زمان فراصوت بر روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوِژیکی بتاگلوگان حاصل از آرد یولاف

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 85-93

10.52547/fsct.17.106.85

مریم شمشیرساز؛ علی معتمدزادگان؛ مهران اعلمی؛ مهدی شیخ عربی

تأثیر فراصوت حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر نشاسته ذرت-صمغ عربی

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 133-143

10.52547/fsct.17.106.133

عبدالخالق گل کار؛ جعفر محمد زاده میلانی؛ علی معتمدزادگان؛ رضا اسماعیل زاده کناری

ویژگی های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 73-84

10.29252/fsct.17.01.07

سبا بلقیسی؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر میلانی؛ لادن رشیدی؛ علی رافع

تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان، قدومه شهری، شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 63-72

حدیثه باقری دادوکلائی؛ علی معتمدزادگان؛ لیلا نجفیان

مطالعه آزمایشگاهی خشک‌کردن کف‌پوشی گوشت میگو و ارزیابی مدل‌های خشک‌کردن لایه‌نازک آن

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 73-87

شبنم حمزه؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ محمد احمدی؛ جو رگینستین

اثر ترکیبات غیرقابل صابونی شونده نانوریزپوشانی شده روغن سبوس برنج طارم در پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 93-105

محبوبه جمشیدی؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی معتمدزادگان؛ پوریا بی پروا

اثر فرمولاسیون و دماهای خشک کردن مختلف بر خواص فیزیکی پودر پنیر ریکوتا با مدل آنالیز خوشه‌ای

دوره 16، شماره 92، شهریور 1398، صفحه 165-175

زهرا باقری؛ علی معتمدزادگان؛ رضا خانبابائی؛ ایوب فرهادی