نویسنده = علیرضا صادقی ماهونک
تعداد مقالات: 20

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بادام شیرین به وسیله پیش تیمار فراصوت و آنزیم‌ آلکالاز

دوره 22، شماره 165، آبان 1404، صفحه 135-149

10.22034/FSCT.22.165.135

ساناز معیری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مجتبی رئیسی

تاثیر استفاده از خمیرترش سنتی بر ویژگی‌های کیفی نان حجیم حاوی گندم جوانه‌زده و عصاره سیر

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 133-143

10.22034/FSCT.22.159.133

سارا صفری؛ علیرضا صادقی؛ علی مویدی؛ حسین پور عبدالله؛ علیرضا صادقی ماهونک

تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی از کنجاله بذر کتان: تاثیر نوع و غلظت پروتئاز، زمان هیدرولیز و پیش‌تیمار مایکروویو

دوره 21، شماره 157، اسفند 1403، صفحه 191-204

10.22034/FSCT.21.157.191

فائزه فرزانفر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ شیما کاوه

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد تولیدی با تخمیر توسط گونه های باسیلوس

دوره 21، شماره 156، بهمن 1403، صفحه 80-91

10.22034/FSCT.21.156.80

پریسا راعی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ علی مویدی؛ محبوبه کشیری

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی اکسیدانی از سبوس برنج طارم توسط آنزیم آلکالاز

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 112-126

10.22034/FSCT.21.148.112

فاطمه رضانژاد امیردهی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ محسن رشیدی؛ سیده نرگس مظلومی

بررسی تاثیر پیش تیمار مایکرویو بر ویژگی‌های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده بذر کتان

دوره 21، شماره 148، خرداد 1403، صفحه 190-205

10.22034/FSCT.21.148.190

نادر سندگل؛ سید حسین حسینی قابوس؛ علیرضا صادقی ماهونک

بهینه‌سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط پانکراتین با استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو

دوره 20، شماره 143، آبان 1402، صفحه 78-90

10.22034/FSCT.20.143.90

زینب نوشی منجیلی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ وحید عرفانی مقدم؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی

بررسی خواص آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تخلیص شده از ضایعات حاصل از فرآوری ماهی هوور مسقطی(Katsuwonus pelamis)با استفاده از آنزیم های گوارشی پپسین و تریپسین

دوره 20، شماره 141، آبان 1402، صفحه 200-222

10.22034/FSCT.20.141.200

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ وحید عرفانی مقدم؛ محمد قربانی؛ علی اکبر غلامحسین پور؛ مجتبی رئیسی

تأثیر پودر شیر ارزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 82-93

10.22034/FSCT.20.138.82

سمانه اکبری؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک

تاثیر نانو پوشش کیتوزان حاوی عصاره پوست انار بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی دانه‌ انار طی نگهداری

دوره 19، شماره 126، مرداد 1401، صفحه 71-85

10.22034/FSCT.19.126.71

محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ عادل بیک بابایی

بهینه‌سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی کنسانتره پروتئینی دانه طالبی (Cucumis melo var cantalupensis) جهت دستیابی به حداکثر فعالیت آنتی اکسیدانی.

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 285-302

10.52547/fsct.19.124.285

معصومه خسروی لاریجانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی

ارزیابی خصوصیات ضد‌میکروبی و پروبیوتیکی باکتری اسید لاکتیک غالب جدا‌ شده از تخمیر تصادفی بذر شبدر جوانه‌زده

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 299-315

10.52547/fsct.19.123.299

مریم زارعلی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مریم ابراهیمی

بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 301-313

10.52547/fsct.18.121.24

محیا شریعت علوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 325-334

10.52547/fsct.18.121.26

حدیث رستم آبادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علیرضا علافچیان

بررسی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده زیست فعال حاصل از دانه‌گوجه فرنگی

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 185-197

10.29252/fsct.16.96.185

علیرضا صادقی ماهونک؛ محیا شریعت علوی؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی

تاثیر تیمار حرارتی-رطوبتی دانه ارزن معمولی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آرد و کوکی حاصل از آن

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 185-200

فائزه کرمی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی

تعیین شرایط بهینه تولید پپتید‌های ضداکسایش حاصل از هیدرولیز پروتئین هسته پرتقال با آنزیم‌ آلکالاز

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 343-356

سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ غلامرضا هوشمند