نویسنده = محمد تقی گلمکانی
تعداد مقالات: 6

مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 117-109

محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ نرجس گرجی؛ مهرداد نیاکوثری

تأثیر جایگزینی شکر با قند مایع خرما بر ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیر خرما

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 224-215

زهرا نجف پور؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهرداد نیاکوثری؛ غلامرضا مصباحی

بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 157-172

ملیحه کرامت؛ محمد تقی گلمکانی؛ محمود امین لاری؛ نصیره علوی؛ مسعود نوروزی؛ شهرام شکرفروش

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 121-133

نرجس گرجی؛ محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری؛ سارا مزیدی

بررسی رفتار رئولوژیک و بافتی محلول های شیره، کنسانتره و قند مایع خرما در مقایسه با محلول های شکر

دوره 13، شماره 53، تیر 1395، صفحه 47-56

ماریه مردانی؛ عسگر فرحناکی؛ غلامرضا مصباحی؛ محمد تقی گلمکانی؛ مهسا مجذوبی