نویسنده = بهزاد ناصحی
تعداد مقالات: 24

ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگی‌های تصویری دونات

دوره 19، شماره 132، اسفند 1401، صفحه 387-395

10.22034/FSCT.19.132.387

محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده

بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 71-81

10.22034/FSCT.19.131.71

مرضیه اسلامی؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد

بهینه‌سازی فرمولاسیون کوکی حاوی پودر پسماند هویج به روش سطح پاسخ

دوره 17، شماره 107، دی 1399، صفحه 171-183

10.52547/fsct.17.107.171

عادیه انور؛ بهزاد ناصحی؛ سحر اصغری پور

تاثیر افزودن پودر هسته خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماکارونی کوتاه

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 169-180

مرضیه داوودیان؛ مهدی سیدین؛ بهزاد ناصحی

بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 79-86

شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 133-123

بهزاد ناصحی؛ زهرا پایدار؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی

بررسی تأثیر پودرتفاله چغندر و صمغ ‌عربی بر ویژگی‌های‌خمیر و نان‌ بربری

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 92-83

بهزاد ناصحی؛ علی اکبر ابراهیمی

اندازه‌گیری پارامترهای رنگ در اسپاگتی با استفاده از سیستم بینایی ماشین

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 81-71

الهام نعمتی‌نیا؛ سامان آبدانان مهدی‌زاده؛ بهزاد ناصحی

برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 165-176

مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ شیما جلدانی؛ مائده ایزدی

بررسی ویژگی‌های رنگ‌سنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا

دوره 14، شماره 71، دی 1396، صفحه 259-267

شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 89-79

شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 41-31

فروغ چهارطاق؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر

بررسی تاثیر افزودن پودر خشک پالپ پرتقال بر ویژگی‎های آرد، خمیر و نان بربری

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 334-325

معصومه احمدی بلوطکی؛ بهزاد ناصحی

مدلسازی اثر افزودن صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر ویژگی‏های بینایی دونات با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 299-285

مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

تاثیر جیره حاوی گیاهان دارویی بر ویژگیهای حسی، میکروبی و ماندگاری گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 1-10

نجمه خادمی پور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد طاهانژاد

بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری

دوره 13، شماره 51، اردیبهشت 1395، صفحه 195-203

بهزاد ناصحی؛ محمدعلی رضوی؛ میترا قدسی