نویسنده = علی رافع
تعداد مقالات: 6

استخراج و بررسی ویژگی‌های عملکردی پروتئین سبوس برنج و امکان استفاده از آن به‌عنوان جایگزین پروتئین شیر در دسر لبنی کم‌چرب فراسودمند

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 157-170

10.52547/fsct.19.124.157

عاطفه محمدی؛ سید احمد شهیدی؛ علی رافع؛ شهرام نقی زاده رئیسی؛ آزاده قربانی حسن سرایی

بهینه‌یابی استخراج پکتین از ضایعات سیب درختی به روش سطح-پاسخ

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 207-216

10.52547/fsct.18.117.207

حامد جمشیدیان؛ علی رافع؛ سید مهدی میرزابابایی

ویژگی های فیزیکی شیمیایی ارقام تجاری میوه گوجه فرنگی کاشته شده در ایران

دوره 17، شماره 98، فروردین 1399، صفحه 73-84

10.29252/fsct.17.01.07

سبا بلقیسی؛ علی معتمدزادگان؛ جعفر میلانی؛ لادن رشیدی؛ علی رافع