نویسنده = سارا آقاجان زاده سورکی
تعداد مقالات: 3

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 23-38

زهره مختاری؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سارا آقاجان زاده سورکی

بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 29-17

محمدمهدی سیدآبادی؛ سارا آقاجان زاده سورکی؛ مهدی کاشانی‌نژاد؛ امان محمد ضیائی فر

سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 1-11

سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ ابراهیم اسماعیل زاده