نویسنده = فخری شهیدی
تعداد مقالات: 34

پایداری اکسیداتیو ماست غنیشده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

آزاده قربانی حسن سرایی؛ فخری شهیدی؛ حمیدبهادر قدوسی؛ علی معتمدزادگان؛ مهدی وریدی

تأثیر متغیر‌های اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی غلات صبحانه بر پایه آرد‌های کامل جو دو‌سر و سنجد

دوره 19، شماره 124، خرداد 1401، صفحه 257-269

10.52547/fsct.19.124.257

شهره تاتاری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

ارزیابی کارایی آرد کامل سنجد و جودوسر در فرمولاسیون غلات صبحانه حجیم

دوره 19، شماره 123، اردیبهشت 1401، صفحه 355-367

10.52547/fsct.19.123.355

شهره تاتاری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ Elnaz Mialni؛ محبت محبی

تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و ارزیابی ویژگی های کیفی آنن

دوره 18، شماره 117، آبان 1400، صفحه 277-287

10.52547/fsct.18.117.277

فخری شهیدی؛ شادی بلوریان؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ عبدالرضا باقری

جداسازی و شناسایی عوامل میکروبی ایجاد کننده لکه زرد در کالباس مرغ به روش های مبتنی بر کشت و مولکولی

دوره 18، شماره 114، مرداد 1400، صفحه 1-14

10.52547/fsct.18.114.1

عاطفه سرادقی توپکانلو؛ فخری شهیدی؛ علی جوادمنش؛ سید علی مرتضوی؛ محمد جواد وریدی؛ سحر روشنک

امکان سنجی کاربرد سنجد در تولید میان وعده اکسترود شده و ارزیابی ویژگی های فراورده

دوره 17، شماره 106، آذر 1399، صفحه 33-45

10.52547/fsct.17.106.33

Elnaz Mialni؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان؛ فریده صالحی پور

بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 153-161

10.52547/fsct.17.99.153

فریده سنایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبایی؛ فخری شهیدی

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 27-42

10.29252/fsct.16.96.27

فاطمه ژانداری؛ فخری شهیدی؛ محمدجواد وریدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ سحر روشنک

عصاره آبی استخراج شده عناب خشک‌شده به روش پاششی: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن

دوره 16، شماره 91، شهریور 1398، صفحه 81-91

فخری شهیدی؛ شادی بلوریان؛ محمد مالکی؛ حامد حسینی

بررسی مقاومت انتروکوکوس‌های جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک‌های رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آن‌ها

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 335-342

حسین زنگانه؛ سیدعلی مرتضوی؛ فخری شهیدی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ Elnaz Mialni؛ محمدرضا عدالتیان دوم

تهیه پاستیل توت سفید (ژل مک) و بررسی اثر مقادیر مختلف پکتین و آگار بر فعالیت آب، ویژگی‌های حسی، بافتی و پارامترهای رنگی آن

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 51-62

فخری شهیدی؛ شادی بصیری؛ فاطمه صادقی؛ صفیه خلیلیان؛ اسماعیل خزایی

تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 236-229

سارا هدایتی؛ مهسا مجذوبی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ عسگر فرحناکی

تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 324-317

سارا هدایتی؛ مهسا مجذوبی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ عسگر فرحناکی

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی، فیتوشیمیایی و ضد میکروبی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر جمعیت ریزاندامگان عامل مسمومیت و عفونت غذایی

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 76-67

فریده طباطبایی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ علیرضا وسیعی؛ سید علی مرتضوی؛ فخری شهیدی

بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل‌های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 93-83

امین سیدیعقوبی؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ شیوا گل محمدزاده

طبقه‌بندی شیر خام با استفاده از روش‌های تشخیص الگو

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 140-129

معصومه مهربان سنگ آتش؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ محسن قدس روحانی؛ علی وحیدیان کامیاد