نویسنده = محمد حجتی
تعداد مقالات: 12

تأثیر تیمار آنزیمی سرد ترانس گلوتامیناز شیر بر ویژگی‌های بافت ماست

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از 01 آذر 1395

رضوانه محمودی؛ وحید سمواتی؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده

شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس های پونه، نعنا و آویشن و بررسی فعالیت ضد میکروبی آنها

دوره 16، شماره 87، اردیبهشت 1398، صفحه 395-404

ندا عزیزی تبریز زاد؛ مهدی سیدین؛ محمد حجتی

بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس‌های پونه، نعنا و آویشن

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 447-457

ندا عزیزی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ محمد حجتی

بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 133-123

بهزاد ناصحی؛ زهرا پایدار؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی

بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 158-147

حسن برزگر؛ محمد حجتی؛ مرضیه پناهی

بررسی تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز در شیر بر خواص فیزیکی پودر شیر کم‌چرب

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 143-131

حمیده نامور؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد حجتی؛ حسین جوینده

اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 60، بهمن 1395، صفحه 25-36

مریم خضری پورعرب؛ محمد حجتی؛ وحید سمواتی

بررسی میزان اسیدفیتیک و روی نان های مسطح شهر اهواز

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 9-19

محمد حجتی؛ علیرضا جهانگیری؛ محمدعلی نجفی