نویسنده = حسن برزگر
تعداد مقالات: 11

بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی، تصویری و ماندگاری نان بربری حاوی آرد کینوا

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 79-86

شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

بررسی تاثیر عصاره مرزه (Satureja hortensis) بر کیفیت و زمان ماندگاری گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 167-176

کریم نصرت الهی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده؛ محمدرضا قربانی

بررسی تأثیر افزودن آرد دانه‌ی شنبلیله بر ویژگی‌های آرد، خمیر و نان بربری

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 133-123

بهزاد ناصحی؛ زهرا پایدار؛ حسن برزگر؛ محمد حجتی

بررسی ویژگی‌های رنگ‌سنجی پوسته، مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا

دوره 14، شماره 71، دی 1396، صفحه 259-267

شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

بررسی اثر افزودن آرد کامل کینوا و صمغ زانتان برخصوصیات شیمیایی و حسی نان بربری به روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 89-79

شیما جلدانی؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ نیازعلی سپهوند

بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 41-31

فروغ چهارطاق؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر

بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)

دوره 14، شماره 69، آبان 1396، صفحه 158-147

حسن برزگر؛ محمد حجتی؛ مرضیه پناهی

بهینه‌سازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک پرتقالی تولید شده بر پایه تراوه

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 197-185

رضا امیر خمیریان؛ جواد حصاری؛ حسین جوینده؛ حسن برزگر

ارزیابی و بهینه سازی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته- رس

دوره 12، شماره 49، بهمن 1394، صفحه 93-101

حسن برزگر؛ محمد حسین عزیزی؛ محسن برزگر؛ زهره حمیدی اصفهانی