نویسنده = پیمان آریایی
تعداد مقالات: 4

ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 69-85

10.22034/FSCT.22.161.69

اندیشه توکلی؛ رضا فرهمندفر؛ علی معتمدزادگان؛ پیمان آریایی؛ مریم اثنی عشری

ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پروسس فرموله شده با کنسانتره خرما

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 101-112

عاطفه ارجمندیان؛ پیمان آریایی؛ علی معتمد زادگان

اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره شوید

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 109-119

معصومه حسن نیا؛ پیمان آریایی؛ اسماعیل فتاحی

تأثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 193-200

پیمان آریایی؛ مسعود قنبری؛ محمد عبدا... پور