نویسنده = علیرضا صادقی ماهونک
تعداد مقالات: 36

بررسی اثر جایگزینی شکر با عصاره استویا خشک شده به روش پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی وحسی ژله آلوئه‌ورا

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 125-139

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ زینب گرائیلی؛ عظیم قاسم نژاد

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز ریزپوشانی شده به روش هم‌تبلوری

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 179-193

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ آزاده قربانی

بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 75-88

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی

تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و کاهندگی نیتریک‌اکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 137-151

محیا شریعت علوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ جلال محمدزاده

کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 25-38

محمد قربانی؛ توران شفیعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ حامد حسینی

تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 163-176

فاطمه عباس‌زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 73-86

مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ دل آسا رحیمی

اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 303-318

علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ حامد همیشه کار؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری

پیش‌بینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 167-176

مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی فعالیت ضداکسایشی ترکیب عصاره‌های کنار و هسته خرما

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 38-31

عباس نمدی پور؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی

بهینه‌سازی فرآیند تولید پروتئین هیدرولیز شده از آب پنیر با استفاده از آنزیم آلکالاز

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 144-135

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

بررسی قابلیت اتصال به کلسیم پپتیدهای زیست فعال حاصل از پروتئین دانه ی گوجه

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 175-167

نسیم مشگین فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ بهروز اکبری؛ محمد قربانی؛ فیدل تولدرا

تشخیص وجود مشتقات خوکی در نمونه‌های گوشت و غذاهای بسیار فرآوری شده مشکوک با استفاده از روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز زمان واقعی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 22-13

الهام ملکی؛ محمد قربانی؛ محمد حمید؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری

بهینه‌سازی رهایش میکروکپسول‌های لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 233-217

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی فر

بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 317-303

بهاره فتحی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

بررسی ویژگی آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده گرده گل زنبور عسل

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 227-240

عاطفه مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ حسین محب الدینی

بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 47-65

عادل دزیانی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 301-312

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ روح الله حیدری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ گودرز نجفیان

بررسی خصوصیات تغذیه‌ای ایزوله پروتئینی دانه کدوی تخم کاغذی

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 25-13

سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک

غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادون‌قرمز

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 279-269

علیرضا اسدی امیرآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

تولید و بررسی ویژگی‌های فیلم‌های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 211-203

زینب زنگانه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نرجس آقاجانی

بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 49-39

سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد