نویسنده = رضا فرهمندفر
تعداد مقالات: 12

ارزیابی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پپتیدهای حاصل از هیدرولیز آنزیمی جلبک اسپیرولینا

دوره 22، شماره 161، تیر 1404، صفحه 69-85

10.22034/FSCT.22.161.69

اندیشه توکلی؛ رضا فرهمندفر؛ علی معتمدزادگان؛ پیمان آریایی؛ مریم اثنی عشری

مطالعه خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست های چرمی و اسفنجی انار (Punica granatum L.)

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 103-111

سیده سکینه خاکزاد؛ رضا فرهمندفر؛ امیر احمدپور

بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 231-242

رضا فرهمندفر؛ مریم اثنی عشری؛ سلیمه رشیدایی ابندانسری؛ الهه مقصودلو

استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 481-494

سید حسین احمدتبار کله بستی؛ رضا فرهمندفر؛ رضا اسماعیل زاده کناری

تاثیر عصاره نعنا فلفلی بر کیفیت روغن سویا در طی حرارت دهی مایکروویو

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 216-201

رضا فرهمندفر؛ علی امینی؛ شیرین فقیه نصیری؛ مریم اثنی عشری