نویسنده = سید مهدی اجاق
تعداد مقالات: 13

مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 65-77

سهیل ریحانی پول؛ علیرضا عالیشاهی؛ افشین عادلی؛ عباس نرگسیان؛ سید مهدی اجاق

ویژگی‌های فیلم ژلاتینی تولید شده از فلس کپور معمولی (Cyprinus carpio) با بررسی اثر پارامترهای مؤثر در فرایند استخراج

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 257-270

لحاک برزگر؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ مجتبی رییسی؛ عباسعلی مطلبی؛ مهدی عبدالهی؛ سراج بیتا

ریزپوشانی عصاره رنگدانه ای جلبک دریایی Sargassum sp. باهدف بهبود پایداری و تقویت اثر آنتی‌اکسیدانی آن بر روغن ماهی

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 201-212

نازنین صادقی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور؛ شیرین حسنی

استفاده از کیتوزان و کربوکسی متیل سلولز جهت افزایش تردی روکش ناگت ماهی پس از فرآیند پخت با مایکروویو

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 148-139

علیرضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ سجاد ایزدی

اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و مخلوط بر ویژگیهای حسی و میکروبی تخم نمک سود قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 201-191

بهاره شعبانپور؛ گلنار قربانیان؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی اجاق؛ سید مصطفی عقیلی نژاد

تولید ناگت ماهی کم‌چرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 269-261

سجاد ایزدی؛ بهاره شعبانپور؛ سید مهدی اجاق؛ مجتبی پوریا

تأثیر پوشش‌های هیدروکلوئیدی بر میزان کاهش جذب روغن و خواص کیفی میگوی سرخ‌شده

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 182-173

سید مهدی اجاق؛ کاوه رحمانی فرح؛ سجاد ایزدی؛ بهاره شعبانپور

اثرات تأخیر در یخ گذاری بر فاکتورهای کیفی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 12، شماره 49، بهمن 1394، صفحه 21-30

پریا رئوفی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبانپور؛ محسن یحیایی