نویسنده = سجاد پیرسا
تعداد مقالات: 27

بهبود دسترسی زیستی پلی‌فنل‌های پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD)

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 319-333

سارا کلانتری؛ لیلا روفه‌گری‌نژاد؛ sajad pirsa؛ مهدی قره‌خانی

استفاده از پرمیت وعصاره ی سنبل الطیب جهت غنی سازی آب پرتقال و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول

دوره 16، شماره 88، خرداد 1398، صفحه 27-36

درنا سلیمانیان؛ رسول پیرمحمدی؛ sajad pirsa؛ لاله پیاهو

بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 163-172

ایرج کریمی ثانی؛ محمد علیزاده؛ سجاد پیرسا؛ احسان مقدس کیا

اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن

دوره 16، شماره 86، فروردین 1398، صفحه 373-385

انیس طالبی؛ فروغ محترمی؛ sajad pirsa

درون پوشانی روغن هسته انار به وسیله حامل‌های مختلف و تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 305-316

سهیلا اکبرلو؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ سجاد پیرسا؛ فروغ محترمی

اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 13-24

سجاد پیرسا؛ شیوا قارونی؛ رسول پیرمحمدی؛ هادی الماسی؛ احمد پورستار مرجانی