نویسنده = علی گنجلو
تعداد مقالات: 9

ارزیابی اثر پلی‌ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 261-251

مریم جلیلی صفریان؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ سهیلا زرین قلمی

بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگی‌های عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلی‌ساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 79-89

الهام لطفی؛ علی گنجلو؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ ماندانا بی مکر

تاثیر نوع حلال بر میزان ترکیبات زیست فعال و فعالیت ضداکساینده عصاره آلبالو تلخه (White mahlab L.)

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 248-239

فیروزه بذرافکن؛ سهیلا زرین قلمی؛ علی گنجلو

بهینه سازی استخراج ترکیبات با ارزش زیست فعال از برگ شاتوت به‌روش حلال متلاطم

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 353-343

ماندانا بی مکر؛ علی گنجلو؛ سهیلا زرین قلمی؛ الهام انصاریان

بررسی اثر حلالهای مختلف بر محتوای فنلی کل و فعالیت ضداکسایشی عصاره غلاف نخود فرنگی

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 92-83

مسعود قربانی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

تاثیر فراصوت بر استخراج پلی‌ساکاریدها از غلاف نخود فرنگی

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 208-199

مریم جلیلی صفریان؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر؛ سهیلا زرین قلمی

تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرین‌کننده طبیعی عسل

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 214-201

علی ایزدی کندازی؛ سهیلا زرین قلمی؛ علی گنجلو