نویسنده = آرش کوچکی
تعداد مقالات: 22

بررسی ویژگی های رئولوژیکی ژل مخلوط بر پایه صمغ دانه قدومه شهری و ایزوله پروتئین خلر

دوره 16، شماره 96، بهمن 1398، صفحه 175-184

10.29252/fsct.16.96.175

محمدامین محمدی فر؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد علی حصاری نژاد؛ آرش کوچکی

بهینه سازی تولید اگزوپلی ساکارید توسط باکتری Rhizubium radiobacter PTCC 1654 در لجن لبنی با استفاده از روش آماری سطح پاسخ

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 201-215

الهام اسکندری؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی؛ فریده طباطبایی

تاثیر کلرید سدیم و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکی نشاسته ذرت

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 236-229

سارا هدایتی؛ مهسا مجذوبی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ عسگر فرحناکی

تاثیر ساکارز و گلوکز بر خواص عملکردی نشاسته ذرت

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 324-317

سارا هدایتی؛ مهسا مجذوبی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ عسگر فرحناکی

تأثیر شرایط فرایند اکستروژن پخت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی فراورده حجیم شده سورگوم

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 12-1

مرنضی جعفری؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

اثر پوشش صمغ قدومه شهری بر انتقال جرم و کیفیت سیب آبگیری شده به روش اسمز

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 97-105

مریم محمدخانی؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی مایکروویو و متداول در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 187-199

فرزانه نصرالله زاده؛ مهدی وریدی؛ آرش کوچکی؛ فرزین هادی زاده

بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 141-129

فاطمه سادات سادات مصطفوی؛ رسول کدخدایی؛ بهاره عمادزاده؛ آرش کوچکی

بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 97-107

هدی سیف الدین؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ الناز میلانی

بررسی اثر سدیم کازئینات و ژلاتین بر ویژگی‏های حسی، پردازش تصویر و بافت نمونه‏های موس شکلاتی

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 89-99

سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ آرش کوچکی

اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر

دوره 13، شماره 55، شهریور 1395، صفحه 115-123

فاطمه قربانیان؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ سید محمد علی رضوی

فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن

دوره 13، شماره 50، فروردین 1395، صفحه 207-218

فاطمه صادقی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته‌ی خرما

دوره 12، شماره 48، آذر 1394، صفحه 153-161

فاطمه شکرالهی؛ مسعود تقی زاده؛ آرش کوچکی؛ محمدحسین حداد خداپرست

بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب

دوره 12، شماره 48، آذر 1394، صفحه 163-174

آسیه علی پور؛ آرش کوچکی؛ رسول کدخدایی؛ مهدی وریدی