نویسنده = زهرا شیخ الاسلامی
تعداد مقالات: 14

بررسی اثر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آرد یولاف بر ویژگی های کیفی نان بربری

دوره 22، شماره 166، آذر 1404، صفحه 30-41

10.48311/fsct.2025.83891.0

معصومه صیادی؛ اکرم آریان فر؛ علی محمدی ثانی؛ زهرا شیخ الاسلامی

بررسی امکان تولید میان‌وعده‌های غذایی سالم بر پایه غلات با افزودن نشاسته مقاوم نوع سه

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 133-146

10.22034/FSCT.20.138.133

Mehdi Davoodi؛ مهدی کریمی؛ فریبا نقی پور؛ زهرا شیخ الاسلامی

تاثیر افزودن صمغ بالنگوشیرازی بر ویژگی های تکنولوژیکی و حسی نان قالبی بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت

دوره 19، شماره 128، مهر 1401، صفحه 105-118

10.22034/FSCT.19.128.105

مهدی جلالی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کریمی

جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 181-192

10.22034/FSCT.19.127.181

مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحراییان؛ مهدی قیافه داوودی

تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی

دوره 18، شماره 121، اسفند 1400، صفحه 275-288

10.52547/fsct.18.121.22

نفیسه ذوالفقاری؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 365-378

10.52547/fsct.18.120.28

زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحراییان؛ مهدی کریمی

بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ‌کردن عمیق

دوره 17، شماره 109، اسفند 1399، صفحه 153-165

10.52547/fsct.17.109.153

سپیده یوسف زاده ثانی؛ سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلام؛ مهدی کریمی؛ امیر حسین الهامی راد

فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 13-28

10.29252/fsct.16.97.13

شیرین رحیمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید مهدی سیدین اردبیلی

بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 353-364

مهدی قیافه داودی؛ مهدی کریمی؛ فریبا نقی پور؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ عادل میرمجیدی؛ ریحانه احمدزاده قویدل