نویسنده = فریبا زینالی
تعداد مقالات: 9

تولید نان مسطح فاقد گلوتن از سه واریته برنج ایرانی

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 177-189

مریم اسمعیلی بازارده؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

اثر نوع پوشش و روش تمیزکردن در کاهش میزان آلودگی میوه خرمای مضافتی

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 217-207

فرشته سلاجقه؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده؛ ابوالفضل گلشن تفتی

بررسی خواص فیزیکی کدو مسمایی(.L Cucurbita pepo) در فرآیند سرخ کردن عمیق

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 86-77

نینا دلیری؛ فریبا زینالی؛ محسن اسمعیلی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر حاوی صمغ دانه "به" (Cydonia oblonga)

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 147-158

نگین یوسفی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد

اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته‌ی سیاه سردشت

دوره 14، شماره 66، مرداد 1396، صفحه 247-239

فاطمه ریاضی؛ فریبا زینالی؛ ابراهیم حسینی؛ هما بهمدی؛ مریم خانی؛ سپیده پوروطن دوست

مطالعه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئینی و آرد دانه آفتابگردان آجیلی تحت شرایط مختلف استخراج

دوره 14، شماره 63، اردیبهشت 1396، صفحه 241-231

لاله مهریار؛ محسن اسمعیلی؛ مهدی مهدی؛ فریبا زینالی؛ روح‌الله صادقی