نویسنده = محمد هادی اسکندری
تعداد مقالات: 6

بررسی ویژگی های میکروبیولوژیکی و حسی سوسیس فرانکفورتر فراسودمند در مدت زمان نگهداری

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 267-280

کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ محمد هادی اسکندری؛ ولی زاده هادی؛ محمد سیروس آذر؛ ذبیح اله نعمتی

تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آب‌گیری

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 299-314

حنان لشکری؛ محمد جواد وریدی؛ محمد هادی اسکندری؛ مهدی وریدی

بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط

دوره 15، شماره 74، فروردین 1397، صفحه 298-283

حنان لشکری؛ محمد جواد وریدی؛ محمد هادی اسکندری؛ مهدی وریدی

اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 225-215

زهرا فرقانی؛ محمود امین‌لاری؛ محمد هادی اسکندری؛ سید شهرام شکرفروش

بررسی اثر فعالیت پروتئولیتیکی و تولید اگزوپلی‌ساکارید توسط آغازگر‌های بومی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست‌های تولیدی

دوره 13، شماره 58، آذر 1395، صفحه 15-29

الهه امانی؛ محمد هادی اسکندری؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد امین حنیف پور

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف

دوره 13، شماره 54، مرداد 1395، صفحه 121-133

نرجس گرجی؛ محمد تقی گلمکانی؛ غلامرضا مصباحی؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری؛ سارا مزیدی