نویسنده = مهدی کاشانی نژاد
تعداد مقالات: 21

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 23-38

زهره مختاری؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سارا آقاجان زاده سورکی

تاثیر استفاده از کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های کیک بدون گلوتن

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 163-176

فاطمه عباس‌زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 73-86

مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ دل آسا رحیمی

پیش‌بینی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام با استفاده از آزمون تسریع یافته

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 167-176

مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

مدل‌سازی اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات بافتی کیک هویج

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 82-73

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

بهینه‌سازی رهایش میکروکپسول‌های لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 233-217

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی فر

ارزیابی خواص ضد میکروبی لاکتوباسیلوس برویس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 257-247

فرزانه کیا دلیری؛ علیرضا صادقی؛ مرتضی خمیری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهران اعلمی

بررسی بیاتی کیک بدون گلوتن تهیه شده از آرد ارزن تیمار شده حرارتی- رطوبتی

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 317-303

بهاره فتحی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

بررسی تأثیر فرایند پوست‌گیری با فناوری پرتودهی مادون‌قرمز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیوی

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 213-225

زهرا محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی‌فر؛ محمد قربانی

بررسی فعالیت ضد مخمری عصاره هیدروالکلی چای سبز درمحیط کشت و شیر استریل

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 305-314

سمیرا عیسی زاده رازلیقی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی

غیرفعال سازی آنزیم پراکسیداز در بادمجان با استفاده از سامانه مادون‌قرمز

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 279-269

علیرضا اسدی امیرآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک

تولید و بررسی ویژگی‌های فیلم‌های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 211-203

زینب زنگانه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نرجس آقاجانی

بررسی اثرات نمک، دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 49-39

سیده نرگس مظلومی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد

بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 339-329

عماد آیدانی؛ محمد حسین حداد خدا پرست؛ مهدی کاشانی نژاد

مدلسازی سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ دکمه ای در خشک کن ترکیبی مادون قرمز-هوای داغ

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 97-87

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی کنسانتره ازگیل وحشی

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 49-57

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

خشک کردن قارچ دکمه ای با استفاده از سامانه مادون قرمز-هوای داغ

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 151-159

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر

سینتیک تغییرات محتوای اسید اسکوربیک، محتوای فنول کل و ظرفیت ضداکسایشی آب نارنج طی فرآوری حرارتی

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 1-11

سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو؛ ابراهیم اسماعیل زاده