نویسنده = مصطفی کرمی
تعداد مقالات: 9

اثر رنگ، سفتی و روش فرآوری گوجه‌فرنگی خام بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه‌فرنگی

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 325-336

زهرا غلامی منظور؛ ابراهیم احمدی؛ مصطفی کرمی

مقایسه میزان اسید فیتیک نان‌ لواش سنتی تهیه ‌شده از مخمر نانوایی و خمیرترش و بررسی تغییرات بافتی آن

دوره 14، شماره 64، خرداد 1396، صفحه 190-179

نسرین بیگ محمدی؛ مصطفی کرمی؛ فرانک بیگ محمدی؛ علیرضا اطمینان