نویسنده = سید هادی پیغمبردوست
تعداد مقالات: 4

بررسی اثر صمغ های اسفرزه و گزانتان بر ویژگی های فیزیکی، بیاتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 152-141

سمیرا بیک زاده؛ سید هادی پیغمبردوست؛ مهدی بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ عزیز همایونی راد

تولید و ارزیابی ویژگی‌های نانولیپوزوم‌های حاوی ترکیبات عصاره چای سبز

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 43-49

سعید نقوی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ محمود صوتی خیابانی

اندازه‌گیری قدرت تولید گاز پودرهای نانوایی (بیکینگ پودر) با روش سریع حجم‌سنجی آزمایشگاهی

دوره 14، شماره 71، دی 1396، صفحه 243-249

فرزانه امینی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ سالار همتی

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 201-191

روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سید هادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی