نویسنده = سیدعلی مرتضوی
تعداد مقالات: 17

غربالگری فاکتورهای موثر در رشد باکتری Paenibacillus polymyxa با استفاده از طرح آزمایشی پلاکت-برمن

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 213-226

10.22034/FSCT.22.158.213

علیرضا وسیعی؛ محبوبه سرابی؛ فرشته فلاح؛ سیدعلی مرتضوی

تأثیر پلاسمای سرد بر اصلاح ویژگی‌های نشاسته‌های غلات

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 25-47

10.22034/FSCT.20.144.25

محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان؛ سیدعلی مرتضوی

بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 247-259

10.22034/FSCT.19.131.247

بهاره صحرائیان؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محبت محبی

اثر استفاده از سپراتور و باکتوفوگاسیون دوگانه و شرایط عملیاتی آن ها بر بار میکروبی و حجم لجن لبنی

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 241-253

10.22034/FSCT.19.127.241

سمیرا مرادی؛ فاطمه زراعت پیشه؛ حسین زنگانه؛ مهدی قجری شموشکی؛ علیرضا وسیعی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سیدعلی مرتضوی

بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد بر کاهش بار میکروبی وخصوصیات فیزیکوشیمیایی زردچوبه

دوره 17، شماره 99، اردیبهشت 1399، صفحه 153-161

10.52547/fsct.17.99.153

فریده سنایی؛ سیدعلی مرتضوی؛ فریده طباطبایی؛ فخری شهیدی

تولید گاما آمینو بوتریک اسید توسط باکتری Lactococcus lactis NZ1330 در محیط کشت حاوی لجن لبنی و مونوسدیم گلوتامات

دوره 16، شماره 97، اسفند 1398، صفحه 89-100

10.29252/fsct.16.97.89

بهروز علیزاده بهبهانی؛ فرشته فلاح؛ علیرضا وسیعی؛ farideh tabatabaei yazdi؛ سیدعلی مرتضوی

بررسی مقاومت انتروکوکوس‌های جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک‌های رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آن‌ها

دوره 16، شماره 90، مرداد 1398، صفحه 335-342

حسین زنگانه؛ سیدعلی مرتضوی؛ فخری شهیدی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ Elnaz Mialni؛ محمدرضا عدالتیان دوم