نویسنده = سید مهدی جعفری
تعداد مقالات: 13

تاثیر فرایند هیدرولیز اسیدی به کمک فراصوت همراه با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و هضم پذیری نشاسته ذرت

دوره 15، شماره 85، اسفند 1397، صفحه 357-367

سید رضا فلسفی؛ یحیی مقصودلو؛ مهران اعلمی؛ سید مهدی جعفری؛ مجتبی رئیسی

بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله

دوره 15، شماره 84، بهمن 1397، صفحه 75-88

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی

کاربرد شاخص‌های دی‌ان و تری‌ان مزدوج به‌عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش فندق خام و برشته در شرایط نگهداری تسریع یافته

دوره 15، شماره 82، آذر 1397، صفحه 25-38

محمد قربانی؛ توران شفیعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ حامد حسینی

مدل‌سازی روند رهایش لیمونن از نانوساختار آمیلوز در سامانه شبیه‌سازی‌شده‌ی گوارشی با استفاده از سامانه استنتاج فازی -عصبی (ANFIS)

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 139-149

سید مهدی جعفری؛ محمد گنجه؛ یحیی مقصودلو؛ علی محمد تمدن؛ مهرداد نیاکوثری

اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده

دوره 15، شماره 80، مهر 1397، صفحه 303-318

علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ حامد همیشه کار؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری

تولید پودر خرما به روش خشک کردن پاششی و ارزیابی متغیر‌های خشک کردن در خواص فیزیکی پودر حاصل

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 111-101

صدیقه مقبلی؛ سید مهدی جعفری؛ یحیی مقصودلو

بهینه‌سازی رهایش میکروکپسول‌های لیکوپن ساخته شده با دیواره پروتئین آب پنیر و مالتودکسترین توسط روش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 75، اردیبهشت 1397، صفحه 233-217

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی فر

بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 72، بهمن 1396، صفحه 47-65

عادل دزیانی؛ سید مهدی جعفری؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک

بهینه سازی نانوریزپوشانی اسید فولیک به کمک روش تاگوچی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 236-225

الهام اسدپور؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی

تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی زعفران

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 138-129

زهرا آقائی؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ خدایار همتی

ارزیابی مشخصات روغن حاصل از فراورده‌های جانبی ماهی پیش تیمار شده در شرایط گوناگون

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 237-227

حامد حسینی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ درخت زردآلو

دوره 14، شماره 65، تیر 1396، صفحه 342-335

سیده پریا سمائی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری

بهینهسازی تولید امولسیون روغن پوست پرتقال- موسیلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسی پایداری پودر ریزپوشانی شده حاصل

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 171-180

شیما حسینی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری؛ محمد قربانی؛ آزاده سلیمی