نویسنده = مسعود یاورمنش
تعداد مقالات: 11

مقایسه ویژگی‌های فیلم‌های کامپوزیت‌ زیست‌تخریب‌پذیر برپایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته‌بندی محصولات غذایی

دوره 15، شماره 83، دی 1397، صفحه 183-193

فرشته حسینی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ مسعود یاورمنش؛ مهدی نصیری محلاتی

بررسی ویژگی‌های تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماری‌زا جدا شده از پنیر لیقوان

دوره 15، شماره 81، آبان 1397، صفحه 479-492

زهرا ایزدی مهر؛ مسعود یاورمنش؛ محمد باقر حبیبی؛ محمد رضا عدالتیان

ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2)

دوره 14، شماره 70، آذر 1396، صفحه 225-236

مسعود یاورمنش؛ فریبا قیامتی یزدی؛ پرنیان پزشکی

مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 9-1

رضا کاراژیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محمدرضا عدالتیان دوم؛ حمیدرضا پوریان فر

بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2

دوره 14، شماره 67، شهریور 1396، صفحه 220-213

پرنیان پزشکی؛ سید محمدباقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محبت محبی

ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی

دوره 13، شماره 57، آبان 1395، صفحه 133-143

رضا کاراژیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مسعود یاورمنش؛ محمدرضا عدالتیان؛ حمیدرضا پوریان فر

کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی

دوره 12، شماره 48، آذر 1394، صفحه 99-114

زهره معصومیان؛ مسعود یاورمنش؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ محمود صادقی؛ محمد سهرابی بالسینی