نویسنده = بهاره صحرائیان
تعداد مقالات: 20

تولید کیک روغنی حاوی آرد گندم کامل با استفاده از اصلاح شیمیایی و آنزیمی فرمولاسیون

دوره 22، شماره 162، مرداد 1404، صفحه 171-184

10.22034/FSCT.22.162.171

زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ بهاره صحرائیان؛ مجتبی هادیان

بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی

دوره 22، شماره 158، فروردین 1404، صفحه 254-269

10.22034/FSCT.22.158.254

نرگس میر؛ غلامحسین حقایق؛ محمد امین میری؛ بهاره صحرائیان

بررسی اثر کینوای فراوری شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی قالب‌ غذایی فشرده

دوره 20، شماره 138، مرداد 1402، صفحه 119-132

10.22034/FSCT.20.138.119

آتوسا نوروزیان؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ بهاره صحرائیان

بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن

دوره 19، شماره 131، دی 1401، صفحه 247-259

10.22034/FSCT.19.131.247

بهاره صحرائیان؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محبت محبی

جایگزینی آرد گندم با مخلوط آرد و صمغ بامیه بر ویژگی‌های تکنولوژیک و حسی کیک اسفنجی (سلامت محور)

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 181-192

10.22034/FSCT.19.127.181

مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحراییان؛ مهدی قیافه داوودی

بررسی تأثیر آرد تریتیکاله و پودر و اسانس زنجبیل در تولید کلوچه فراسودمند

دوره 18، شماره 120، آذر 1400، صفحه 365-378

10.52547/fsct.18.120.28

زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحراییان؛ مهدی کریمی

کاربرد آرد کنجاله کنجد در نان باگت بدون گلوتن (برنج-ذرت) حاوی صمغ گوار و کربوکسی متیل سلولز جهت تولید محصولی فراسودمند

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 1-12

مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحرائیان؛ مهدی قیافه داودی؛ فریبا نقی پور

بررسی اثر عصاره چوبک و صمغ ریحان بر بافت و ظاهر اشترودل حاصل از خمیر منجمد

دوره 14، شماره 71، دی 1396، صفحه 159-169

زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ مهدی قیافه داودی؛ بهاره صحرائیان

بررسی خصوصیات کیفی، تصویری، حسی و ماندگاری کیک اسفنجی حاوی صمغ بومی و امولسیفایر طبیعی

دوره 14، شماره 68، مهر 1396، صفحه 249-237

زهرا شیخ ‏الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ مهدی قیافه داودی؛ بهاره صحرائیان؛ فریبا نقی‏ پور؛ صغری معدنی

بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه‏ی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع

دوره 14، شماره 62، فروردین 1396، صفحه 122-115

مهدی قیافه داودی؛ مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ بهاره صحرائیان؛ فریبا نقی‏ پور

بررسی اثر پودر شیر سویا به‏عنوان یک افزودنی طبیعی بر بهبود خصوصیات تکنولوژیکی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن بر پایه آرد سورگوم

دوره 13، شماره 61، اسفند 1395، صفحه 86-77

فریبا نقی‏ پور؛ بهاره صحرائیان؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ مهدی کریمی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ زهرا شیخ الاسلامی

بررسی اثر هم‏افزایی هموکتانت‏ها با امولسیفایرها بر خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی نان نیمه‏ حجیم

دوره 13، شماره 59، دی 1395، صفحه 75-84

مهدی قیافه داودی؛ بهاره صحرائیان؛ فریبا نقی‏ پور؛ مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی

تأثیر زمان بخار دادن و پخت بر ماندگاری و بهبود کیفیت نان ترکیبی (گندم – سورگوم)

دوره 12، شماره 47، مرداد 1394، صفحه 87-96

بهاره صحرائیان؛ لادن دهقان تنها؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ فریبا نقی‏ پور