نویسنده = علیرضا شهاب لواسانی
تعداد مقالات: 20

ارزیابی اثر اسانس میخک هندی بر کاهش تعداد کلنی های تلقیح شده آسپرژیلوس نایجر بر روی میوه گواوا تو سرخ

دوره 22، شماره 163، شهریور 1404، صفحه 173-189

10.22034/FSCT.22.163.173

مهدی پورهاشمی؛ مهناز هاشمی روان؛ نازنین زند؛ علیرضا شهاب لواسانی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سین‌بیوتیک بر پایه کاراگینان

دوره 22، شماره 159، اردیبهشت 1404، صفحه 267-286

10.22034/FSCT.22.159.267

اکرم پیمان نیا؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ نازنین زند

بررسی تأثیر اسانس پونه کوهی و صمغ ژلان بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری دوغ گرمادیده بدون گاز

دوره 20، شماره 144، بهمن 1402، صفحه 199-212

10.22034/FSCT.20.144.199

محمد مهدی ذولمجد حقیقی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ نازنین زند

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی تهیه شده از دو نوع شیر میش و گاو

دوره 19، شماره 127، شهریور 1401، صفحه 101-111

10.22034/FSCT.19.127.101

علیرضا شهاب لواسانی؛ آیدا گودرزی معظمی؛ محمدرضا اسحاقی

ارزیابی و مقایسه تاثیر بیقیدوباکتربیفیدوم و انتروکوکوس فاسیوم به صورت سویه تک و ترکیبی بر ترکیبات موثر بر عطر و طعم پنیر فراپالایش

دوره 18، شماره 119، دی 1400، صفحه 349-360

10.52547/fsct.18.119.349

عطیه حبیبی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سید امیرمحممد مرتضویان فارسانی؛ سید ابراهیم حسینی؛ حامد زارعی

بهینه سازی فرمولاسیون کیک رژیمی با استفاده از غلظت های متفاوت صمغ فارسی و شیرین کننده مالتیتول

دوره 18، شماره 113، تیر 1400، صفحه 247-259

10.52547/fsct.18.113.247

محمد فاقعی شهر بابکی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ نازنین زند

‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده

دوره 18، شماره 112، خرداد 1400، صفحه 213-221

10.52547/fsct.18.112.213

معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی؛ سارا موحد؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ حسین احمدی چناربن؛ پیمان رجایی

اثر جایگزینی شکر با عسل طبیعی بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی و میکروبی دسر بر پایه شیر

دوره 15، شماره 78، مرداد 1397، صفحه 141-154

لیلا خیرخواه؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

بررسی اثر دود گرم طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص کیفی ژامبون مرغ عمل آوری شده فاقد نیتریت

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 78-69

Sara Movahed؛ آرتور کالستیانس؛ علیرضا شهاب لواسانی

تولید پنیر سفید UF کم نمک

دوره 15، شماره 77، تیر 1397، صفحه 122-109

علیرضا شهاب لواسانی

تاثیر افزودن پودر چای سبز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی‌اکسیدانی بستنی

دوره 15، شماره 76، خرداد 1397، صفحه 268-257

علیرضا ملک نژاد؛ لیلا ناطقی؛ علیرضا شهاب لواسانی

بررسی بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات پوست بادمجان

دوره 14، شماره 73، اسفند 1396، صفحه 30-13

لیلا ناطقی؛ سمیه انصاری؛ علیرضا شهاب لواسانی