Journal of food science and technology(Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
FSCT
Agriculture
http://fsct.modares.ac.ir
1
admin
2008-8787
2783-3534
10.22034/fsct
fa
jalali
1383
7
1
gregorian
2004
10
1
1
2
online
1
fulltext
fa
بررسی ترکیب فیزیکو- شیمیایی انارهای (.Punica granatum L) مختلف کاشته شده در یزد
Study the physio-chemical composition of different pomegranate cultivated at Yazd
خصوصیات فیزیکو- شیمیایی پانزده گونه انار (جمع آوری شده از مرکز تحقیقات انار یزد) و آب آنها بررسی شد. مشخص گردید که فروکتوز (8.03-4.00 گرم/100 گرم) و گلوکز (8.65-4.14 گرم/100گرم) دو منوساکارید عمده بوده در حالیکه عملا در تمام واریته ها هیچ دی ساکاریدی، به ویژه ساکارز و مالتوز، مشاهده نشد. در بین عناصر اندازه گیری شده، با استفاده از طیف سنج نشر اتمی ICP، مقادیرK، Na،Ca و Mg به طور معنا داری بیشتر از بقیه عناصر معدنی Mn)، Cu، Fe،Zn،Pbو (Cd آب میوه ها بود. به علاوه، متوسط غلظت ویتامین ث، TA، SSA و Ph به ترتیب 0.47-0.08 میلی گرم در 100 گرم، 2.05-0.42 درصد، 41.4-5.3 گرم در لیتر، 18.3-12.1 درجه بریکس و 4.08-3.05 بود
ایران,انار,خصوصیات فیزیکوشیمیایی,عناصر معدنی,قندها
.Punica granatum L
0
0
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1000-7407&slc_lang=fa&sid=7