Journal of food science and technology(Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
FSCT
Agriculture
http://fsct.modares.ac.ir
1
admin
2008-8787
2783-3534
10.22034/fsct
fa
jalali
1395
2
1
gregorian
2016
5
1
13
50
online
1
fulltext
fa
سینتیک خشک کردن چای با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی
چکیده خشک کردن برگ چای برای نگهداری طولانی مدت از ملزومات می باشد. برگ سبز چای درمحدوده دماهای 35 تا 55 درجه سلسیوس و سرعت های 5/0و7/. متر بر ثانیه هوای ورودی و بازه ی زمانی 0تا 140 دقیقه دریک فرآیند خشک کن آزمایشگاهی خشک شد. بدین منظور 4 نمونه برای هر دما در نظرگرفته شد و تغییرات وزن نمونه ها به طور پیوسته در هر آزمایش ثبت شد. فرآیند خشک کردن چای به روش شبکه های عصبی مصنوعی با چهار بردار ورودی (زمان دما، سرعت و رطوبت) و یک بردار خروجی (نسبت رطوبت) مدلسازی شده است و نتا یج به دست آمده از شبکه عصبی مصنوعی باداده های تجربی مقایسه شدند و بهترین نتیجه توسط شبکه عصبی پس انتشارپ یشخور با الگور یتم آموزش لونبرگ-مارکواردت و تابع فعالسازی تانژانت سیگموئید به دست آمد که نشان دهنده دقت بالای شبکه عصبی مصنوعی است. خطای درصد نسبی میانگین و ضریب تعیین و خطای مجذور مربعات میانگین به ترتیب 3/1و 9998/0و 00008/0 می باشد.
کلید واﮊگان: خشک کردن برگ چای,شبکه عصبی پس انتشار,الگوریتم لونبرگ –مارکواردت
Tea leaves Drying,Feed Forward neural network,Liven berg–Marquardt Algorithm
227
237
http://fsct.modares.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-1000-6839&slc_lang=fa&sid=7
Hossein
Ghanad Zadeh
حسین
قنادزاده
100319475328460056345
100319475328460056345
No
استاد گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی دانشگاه گیلان
Behrooz
Abbasi
بهروز
عباسی
100319475328460056344
100319475328460056344
No
استادیار گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی دانشگاه گیلان
Malihe
Ghavidel
ملیحه
قویدل
100319475328460056343
100319475328460056343
Yes
دانشجوی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه علوم وفنون بابل
Nima
Emami
نیما
امامی
100319475328460056342
100319475328460056342
No
دانشجوی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه گیلان